HalloJoods
niet zoeken0 [] 1 EEE 2 !I 34 567gevonden
gewoon goed 4
Hebreeuwse chocoladeletter Chai
sluiten

De unieke Hebreeuwse chocoladeletter Chai (Hebreeuws voor leef!) is ook dit jaar weer verkrijgbaar bij het Joods Hospice Immanuel te Amsterdam. Voor uw medewerkers en vrijwilligers een bijzonder cadeau voor Chanoeka, Sinterklaas of de Kerst!

Sasja Martel, initiatiefneemster en directeur van het hospice, kwam 2 jaar geleden met het idee voor een Hebreeuwse chocoladeletter en vond in Roland Vos Catering & Events een partner om deze letter te verzorgen. De chocoladeletter is verkrijgbaar in puur of melk. Hij is kosjer, fairtrade, biologisch, handgemaakt én een origineel cadeau voor Chanoeka of Sinterklaas.

Het woord Chai (leef!) wordt in het Hebreeuws geschreven met de letters Chet en Yud en heeft in het Jodendom een grote symbolische waarde. De prijs van de letter samen in een luxe cadeauverpakking is € 10. Bij een afname van minimaal 50 letters krijgt u een korting van 10%. De opbrengst van de letter komt ten goede aan het Joods Hospice Immanuel.
bestel nu alvast dit unieke cadeau waarmee je het hospice steunt: een hebreeuwse chocoladeletter Chai (bet. leef!) in melk of puur, fair trade, kosjer, voor € 10. voor meer info en bestelling: http://www.joodshospiceimmanuel.nl/nieuws/39-een-hebreeuwse-chocoladeletter.


................................................................. ......OPROEP...KUNSTENAARS...... ................................................................. ....................doe mee aan...................... ..............www.sendasmile.com............ ................................................................. .........KUNST&HALLOJOODS........ ..........voor GOEDE DOELEN.......... ................................................................. .........zie PRIKBORD>oproep........... ..................................................................
Heb je een facebookprofiel en weet je eigenlijk verder niets van facebook af ? Ben je een zelfstandige en wil je een fanpagina aanmaken ? Wil je dat ik voor jou je fanpagina bijhoud ? Heb je vragen over andere sociale media ? Mijn naam is Ronieth Ilsar en ik help je met plezier tegen redelijke prijzen. Ik heb verschillende cursussen sociale media gedaan en heb veel ervaring. Stuur een mailtje naar ilro1965@gmail.com.
Wat een verrassing: JOODS BED AND BREAKFAST in AMSTERDAM en wel in west vlak bij Sjoel West. Plaats voor 3 personen ( 1 kind) in ruime kamer op de 3e etage ( trappen )met eigen w.c., badkamer, koelkast, radio, koffie/thee fasciliteit en heerlijke rust. 25 euro p.p. per nacht. Ontbijt op aanvraag en is kosjer z.n. Bereik: tram 1 en 17 halte Surinameplein. Bus 15 halte Corantijnstraat. Ringweg uitgang 106. mail erwin5770@gmail.com.
SASKIA WEISHUT-SNAPPER PEINTISSERIES
textiele kunst en mixed media, voorts keppeltjes, tefille omslagen, parochot,choepot etc. www.saskia.weishut.comsaskia@weishut.com
.
.
[www.autorenaissance.nl].
.
.
Kaits is een stichting voor Israelische cultuur in Nederland en biedt verschillende activititen: taalcursusssen, artstieke en cretieve workshops, films, museum tours, lezingen en cursussen, theater, viering van de Joodse feesten en veel meer.
.
.
Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl.
YAD ELIE, een non-profit organisatie, geeft hongerige Joodse en Arabische schoolkinderen kans op een betere toekomst middels verantwoorde maaltijden. YAD ELIE heeft u nodig om hen te helpen!
.