HalloJoods
goed idee
Oprichtingsbijeenkomst JCall Nederland JCall:Een beroep op de rede
sluiten

Amsterdam, 22 februari 2011
PERSBERICHT
Oprichtingsbijeenkomst JCall Nederland

JCall - Een beroep op de rede

JCall is een Europese organisatie waarin Joden zich verenigd hebben om hun visie op de toekomst van Israel en de Palestijnse gebieden uit te dragen.
JCall streeft naar een duurzame vrede in het Midden-Oosten en wil druk uitoefenen op de Nederlandse regering en op de Europese Unie om al het mogelijke te doen om die vrede te bevorderen.
In de visie van JCall biedt de tweestatenoplossing het meeste uitzicht op vrede en daarmee op een normaal bestaan in de toekomst voor beide partijen.
De tijd dringt! De huidige ontwikkelingen in het Midden-Oosten zijn een stimulans nu door te gaan! Zie voor dit alles het JCall-manifest Een beroep op de rede. www.jcall.eu/?lang=nl)

De officiële oprichting van de Nederlandse afdeling van JCall zal plaatsvinden op 13 maart om 14.00 in Felix Meritis te Amsterdam. Doel van deze bijzondere bijeenkomst van JCall Nederland is JCall en haar doelstellingen onder de aandacht te brengen en nieuwe steunbetuigingen te werven voor het manifest.

Gasten die speciaal voor deze oprichting naar Nederland komen zijn Avi Primor, van 1993 tot 1999 Israëlisch ambassadeur in Duitsland, thans president van de Israëlische Raad van Buitenlandse}, en David Chemla, initiatiefnemer van JCall Europa en hoofd van de Franse afdeling. Tenslotte spreekt Abram de Swaan, universiteitshoogleraar (em.) sociale wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, socioloog en schrijver. Sandra Rottenberg, journalist/programmamaker, zal optreden als moderator.

Raya Lichansky.


.
Wat een verrassing: JOODS BED AND BREAKFAST in AMSTERDAM en wel in west vlak bij Sjoel West. Plaats voor 3 personen ( 1 kind) in ruime kamer op de 3e etage ( trappen )met eigen w.c., badkamer, koelkast, radio, koffie/thee fasciliteit en heerlijke rust. 25 euro p.p. per nacht. Ontbijt op aanvraag en is kosjer z.n. Bereik: tram 1 en 17 halte Surinameplein. Bus 15 halte Corantijnstraat. Ringweg uitgang 106. mail erwin5770@gmail.com.
Heb je een facebookprofiel en weet je eigenlijk verder niets van facebook af ? Ben je een zelfstandige en wil je een fanpagina aanmaken ? Wil je dat ik voor jou je fanpagina bijhoud ? Heb je vragen over andere sociale media ? Mijn naam is Ronieth Ilsar en ik help je met plezier tegen redelijke prijzen. Ik heb verschillende cursussen sociale media gedaan en heb veel ervaring. Stuur een mailtje naar ilro1965@gmail.com.
.
Kaits is een stichting voor Israelische cultuur in Nederland en biedt verschillende activititen: taalcursusssen, artstieke en cretieve workshops, films, museum tours, lezingen en cursussen, theater, viering van de Joodse feesten en veel meer.
SASKIA WEISHUT-SNAPPER PEINTISSERIES
textiele kunst en mixed media, voorts keppeltjes, tefille omslagen, parochot,choepot etc. www.saskia.weishut.comsaskia@weishut.com
.
.
.
................................................................. ......OPROEP...KUNSTENAARS...... ................................................................. ....................doe mee aan...................... ..............www.sendasmile.com............ ................................................................. .........KUNST&HALLOJOODS........ ..........voor GOEDE DOELEN.......... ................................................................. .........zie PRIKBORD>oproep........... ..................................................................
.
Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl.
.
YAD ELIE, een non-profit organisatie, geeft hongerige Joodse en Arabische schoolkinderen kans op een betere toekomst middels verantwoorde maaltijden. YAD ELIE heeft u nodig om hen te helpen!
[www.autorenaissance.nl].