HalloJoods
niet zoeken0 [] 1 EEE 2 !I 34 567gevonden
sponsors required
Sponsors gezocht voor de film Lost & Found
sluiten

Ik ben Natascha van Weezel, 4e jaars student aan de Nederlandse Film en televisie academie.
Ik studeer dit jaar af met mijn 25 minuten film, 'Lost&Found'.
We zijn al een heel eind met de voorbereidingen en de film is inmiddels aangekocht door de EO.
Nu had ik een vraagje.
Het is heel erg duur om een film te maken en ik ben opzoek naar sponsoren. We hebben al een aardig bedrag bij elkaar, maar alle kleine beetjes helpen ons daadwerkelijk naar israel te gaan en de film te maken! Ik wil julie er dan ook graag op de hoogte brengen van de film, die gaat over trauma's mbt de Tweede wereldoorlog en de gevolgen hiervan op de 1e, 2e en zelfs 3e generatie. Tevens is het de eerste Nederlandse film over en door mensen van de derde generatie, een geheel nieuwe wijze dus van de oorlog herdenken.
Zou iemand asjeblieft willen meehelpen dit project te realiseren?
Of kan iemand mij misschien doorverwijzen naar fondsen die zouden kunnen sponsoren?

Ik zal heel kort iets over het project vertellen.
De film gaat over Thom, een jongen uit Nederland, die er op zijn 21ste achterkomt dat hij joods is en nog een oma heeft die in israel woont.
Hij gaat naar haar toe met een heleboel vragen, de belangrijkste: waarom heeft mijn moeder me dit nooit verteld?
Eenmaal bij het juiste adres in Tel Aviv blijkt zijn oma aan de ziekte van Alzheimer te lijden. Hoe komt hij nu ooit achter de waarheid?
Door een heleboel omwegen en onderzoek komt hij er achter dat zijn oma last heeft van zware Holocaust trauma's, daarom kon ze niet voor zijn moeder zorgen.
Hij begrijpt hierdoor zijn moeder en zijn oma en bouwt tevens een band met haar op, gedurende vele wandelingen door Tel Aviv.
We hebben ook een website waar een volledige synopsis en teaser opstaat: www.lostandfoundthemovie.nl

Ik ben zelf de scenariste van deze film. Ik ben zelf 3e generatie - mijn opa's en oma's hebben de holocaust allemaal overleefd-
en ik ben mijn leven lang al gefascineerd tot in hoever de oorlog nog steeds invloed op mijzelf heeft.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat juist mensen van mijn leeftijd (ik ben nu 25 jaar) dingen over dit onderwerp maken, omdat de Holocaust nooit vergeten mag worden en dat steeds moeilijk lijkt te zijn, nu de eerste generatie langzaam uitsterft (ik ben begonnen te schrijven toen mijn laatste oma overleed). Het is natuurlijk een wereldgebeurtenis die nooit maar dan ook nooit vergeten mag worden. Tevens wil ik Israel in een nieuw daglicht stellen. In de Nederlandse media wordt het vaak als oorlogsgebied weergegeven, maar ik kom er zelf al sinds mijn geboorte en het is zoveel meer dan dat! Ik vind het echt jammer dat men zo bevooroordeeld is.

We gaan bijna de hele film in Israel draaien, het scenario is inmiddels af.

Zou u mij alstublieft kunnen helpen door een keer met me te praten over eventuele sponsor mogelijkheden of adviezen bij wij ik moet zijn?

Alvast hartelijk bedankt,
Met vriendelijke groet,
Natascha van Weezel
nataschaq@hotmail.com
06-25015874.


.
Heb je een facebookprofiel en weet je eigenlijk verder niets van facebook af ? Ben je een zelfstandige en wil je een fanpagina aanmaken ? Wil je dat ik voor jou je fanpagina bijhoud ? Heb je vragen over andere sociale media ? Mijn naam is Ronieth Ilsar en ik help je met plezier tegen redelijke prijzen. Ik heb verschillende cursussen sociale media gedaan en heb veel ervaring. Stuur een mailtje naar ilro1965@gmail.com.
YAD ELIE, een non-profit organisatie, geeft hongerige Joodse en Arabische schoolkinderen kans op een betere toekomst middels verantwoorde maaltijden. YAD ELIE heeft u nodig om hen te helpen!
.
Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl.
................................................................. ......OPROEP...KUNSTENAARS...... ................................................................. ....................doe mee aan...................... ..............www.sendasmile.com............ ................................................................. .........KUNST&HALLOJOODS........ ..........voor GOEDE DOELEN.......... ................................................................. .........zie PRIKBORD>oproep........... ..................................................................
[www.autorenaissance.nl].
Wat een verrassing: JOODS BED AND BREAKFAST in AMSTERDAM en wel in west vlak bij Sjoel West. Plaats voor 3 personen ( 1 kind) in ruime kamer op de 3e etage ( trappen )met eigen w.c., badkamer, koelkast, radio, koffie/thee fasciliteit en heerlijke rust. 25 euro p.p. per nacht. Ontbijt op aanvraag en is kosjer z.n. Bereik: tram 1 en 17 halte Surinameplein. Bus 15 halte Corantijnstraat. Ringweg uitgang 106. mail erwin5770@gmail.com.
SASKIA WEISHUT-SNAPPER PEINTISSERIES
textiele kunst en mixed media, voorts keppeltjes, tefille omslagen, parochot,choepot etc. www.saskia.weishut.comsaskia@weishut.com
.
.
.
.
Kaits is een stichting voor Israelische cultuur in Nederland en biedt verschillende activititen: taalcursusssen, artstieke en cretieve workshops, films, museum tours, lezingen en cursussen, theater, viering van de Joodse feesten en veel meer.
.