mening
Tegen het kabinet Wilders
sluitenWas 3 weken geleden in Haarlem voor de premiere van de film 'People in White' waarin ik in mee speel. Nou ja, een rare ervaring mezelf zo ophartig over mijn ziektebeeld te zien en horen praten. Maar het was toch iets dat ik moest doen voor mijzelf....zeg maar: dit delen met anderen. Na afloop werd ik op het perron, echt mooi station, plots aangesproken door het type: meneer mag ik U wat vragen? Of ik geinteresseerd was in de aankoop van een van zijn kleine vilten objecten met teksten? Het kost maar een kleine bijdrage voor een dakloze.
Ik nieuwgierig zoals altijd.. vond een gele vijfpuntige ster, dus niet de Davidster, meer de ster van de communisten, maar dan in het geel met het opschrift: Tegen het kabinet Wilders.
Ja, die wilde ik wel hebben, maar had echt geen geld meer. Dus ik uitleggen, dat ik netjes gekleed was vanwege het gedoe bij het Dolhuys, dus dat ik me echt in dezelfde sitiatie bevond als hijzelf. Vertelde hem, dat ik toch wel graag die ster zou willen hebben. Nou neem het dan maar, als je me beloooft het ook te dragen...zo, met een speld op je jas of zo. Ik beloofde hem het te 'gebruiken'. Maar heb je echt geen 2 euro of zo? Helaas nee. Daarna gelijk de trein genomen naar Bergen op Zoom.

Terug nu naar de 'ster'. Heb eergisteren besloten iets met die ster te doen, want dat had ik die jongen toch beloofd.
Heb mijn haar door Phil laten millimeteren en een serie zelf portretten gemaakt in de studio van Jemal in gestreepte pyama met ster op mijn borstzak en 2 pleisters op mijn mond. Mijn poster mag overal hangen ...mijn vorm van ongenoegen met dat gedoe van hypocrisie op het Binnenhof.

Ik wil dat men weet wat ik er van denk. Mijn ongenoegen met Wilders en VVD en CDA gaat verder dan wat zij over de moslims denken.
Vandaag zijn het de moslims, en daarna zijn het de homo's,daklozen, permanente werklozen en wat nog meer, kortom anders denkenden.
Historisch gezien is het een gevaar....zo begon elke dictatuur, niet alleen Hitler, maar ook het extreme communisme, het voormalige Joegoslavie, Burundi, Congo en ga zomaar door.

Het was allemaal ver van ons bed en we zwegen of keken de andere kant op. Met mijn foto probeer ik de zwijgende massa weer te geven, die eindigde in kampen of sneuvelden op het slagveld..de schreeuwerds pro en contra waren de minderheid, de massa zweeg en werd de dupe ervan.
Ik moest iets met die ster doen.

En eind van de maand weer naar Haarlem, om die jongen te vinden en een foto te geven... zal wel bij het Leger des Heils beginnen in Haarlem en die zullen me wel op weg kunnen helpen die jongen te vinden...tenslotte leven we tegenwoordig in een kleine wereld, waarin iedereen iedereen in de gaten houdt, niet waar?
Fabio‑Romano del Castelleletto, 5 november 2010
posters bestellen: lastrada@casema.nl


[www.autorenaissance.nl]
................................................................. ......OPROEP...KUNSTENAARS...... ................................................................. ....................doe mee aan...................... ..............www.sendasmile.com............ ................................................................. .........KUNST&HALLOJOODS........ ..........voor GOEDE DOELEN.......... ................................................................. .........zie PRIKBORD>oproep........... .................................................................


Kaits is een stichting voor Israelische cultuur in Nederland en biedt verschillende activititen: taalcursusssen, artstieke en cretieve workshops, films, museum tours, lezingen en cursussen, theater, viering van de Joodse feesten en veel meer.


SASKIA WEISHUT-SNAPPER PEINTISSERIES
textiele kunst en mixed media, voorts keppeltjes, tefille omslagen, parochot,choepot etc. www.saskia.weishut.com saskia@weishut.com


YAD ELIE, een non-profit organisatie, geeft hongerige Joodse en Arabische schoolkinderen kans op een betere toekomst middels verantwoorde maaltijden. YAD ELIE heeft u nodig om hen te helpen!
Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nl advies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nl advies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nl advies@jessiedewind.nl
Heb je een facebookprofiel en weet je eigenlijk verder niets van facebook af ? Ben je een zelfstandige en wil je een fanpagina aanmaken ? Wil je dat ik voor jou je fanpagina bijhoud ? Heb je vragen over andere sociale media ? Mijn naam is Ronieth Ilsar en ik help je met plezier tegen redelijke prijzen. Ik heb verschillende cursussen sociale media gedaan en heb veel ervaring. Stuur een mailtje naar ilro1965@gmail.com
Wat een verrassing: JOODS BED AND BREAKFAST in AMSTERDAM en wel in west vlak bij Sjoel West. Plaats voor 3 personen ( 1 kind) in ruime kamer op de 3e etage ( trappen )met eigen w.c., badkamer, koelkast, radio, koffie/thee fasciliteit en heerlijke rust. 25 euro p.p. per nacht. Ontbijt op aanvraag en is kosjer z.n. Bereik: tram 1 en 17 halte Surinameplein. Bus 15 halte Corantijnstraat. Ringweg uitgang 106. mail erwin5770@gmail.com