HalloJoods
niet zoeken0 [] 1 EEE 2 !I 34 567gevonden
mooi project
meedoen aan een theater ontmoeting tussen twee culturen
sluiten

Geïnteresseerd in een andere cultuur, een andere manier van leven, een andere levensfase? En hou je van theater?
Doe dan mee met het project

'Hoe maakt u het';
Een theater ontmoeting tussen twee culturen.

Wij zijn op zoek naar Joodse jongeren tussen de 17 en 27 jaar.

'Hoe maakt u het' creëert een ontmoeting tussen Joden en Marokkanen. Deze groepen komen elkaar niet dagelijks tegen en er bestaat buiten veel beeldvorming over en weer, ook angst. De politieke spanning in het Midden-Oosten voedt de (voor)oordelen.
Onbekend maakt onbemind. Jonge en oude Marokkanen en Joden gaan op zoek naar elkaars leven, wonen en werken en naar elkaars geschiedenis. Wat zijn de overeenkomsten, wat zijn de verschillen. Van al deze verhalen maken zij presentaties die in 2010 worden uitgevoerd in een synagoge en een moskee.

Planning;
Maart/ april 2010 starten wij met de interviews en het maken van de verhalen. De deelnemers werken in koppels, een combinatie van jong en oud, Joods en Marokkaans.
Op 3 en 10 juni 2010 vinden de uiteindelijke voorstellingen plaats. Op 2 avonden wordt voor publiek een presentatie gegeven op 2 verschillende locaties.
De voorstelling wordt geregisseerd door een Marokkaans en Joodse regisseur.

Initiatiefnemers;
Dit project wordt georganiseerd door Irene Hirsch, van JMW, Netty Droog, theatermaakster.


Heeft u belangstelling bel of mail dan: I.Hirsch
i.hirsch@joodswelzijn.nl
020 5776588

Irene Hirsch


Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl.
YAD ELIE, een non-profit organisatie, geeft hongerige Joodse en Arabische schoolkinderen kans op een betere toekomst middels verantwoorde maaltijden. YAD ELIE heeft u nodig om hen te helpen!
.
SASKIA WEISHUT-SNAPPER PEINTISSERIES
textiele kunst en mixed media, voorts keppeltjes, tefille omslagen, parochot,choepot etc. www.saskia.weishut.comsaskia@weishut.com
.
................................................................. ......OPROEP...KUNSTENAARS...... ................................................................. ....................doe mee aan...................... ..............www.sendasmile.com............ ................................................................. .........KUNST&HALLOJOODS........ ..........voor GOEDE DOELEN.......... ................................................................. .........zie PRIKBORD>oproep........... ..................................................................
Kaits is een stichting voor Israelische cultuur in Nederland en biedt verschillende activititen: taalcursusssen, artstieke en cretieve workshops, films, museum tours, lezingen en cursussen, theater, viering van de Joodse feesten en veel meer.
.
.
[www.autorenaissance.nl].
Heb je een facebookprofiel en weet je eigenlijk verder niets van facebook af ? Ben je een zelfstandige en wil je een fanpagina aanmaken ? Wil je dat ik voor jou je fanpagina bijhoud ? Heb je vragen over andere sociale media ? Mijn naam is Ronieth Ilsar en ik help je met plezier tegen redelijke prijzen. Ik heb verschillende cursussen sociale media gedaan en heb veel ervaring. Stuur een mailtje naar ilro1965@gmail.com.
Wat een verrassing: JOODS BED AND BREAKFAST in AMSTERDAM en wel in west vlak bij Sjoel West. Plaats voor 3 personen ( 1 kind) in ruime kamer op de 3e etage ( trappen )met eigen w.c., badkamer, koelkast, radio, koffie/thee fasciliteit en heerlijke rust. 25 euro p.p. per nacht. Ontbijt op aanvraag en is kosjer z.n. Bereik: tram 1 en 17 halte Surinameplein. Bus 15 halte Corantijnstraat. Ringweg uitgang 106. mail erwin5770@gmail.com.
.
.
.