HalloJoods
niet zoeken0 [] 1 EEE 2 !I 34 567gevonden
israël 2011 en 2012
Draak-boot festival
sluiten

Voor het eerst werd er op de Kinneret een draak-boot festival gehouden.Tot vandaag wist ik niet dat zo iets bestaat. Ik kreeg deze video toegestuurd en zo ben ik wat wijzer geworden en deel de informatie met jou.

Het eerste draak-boot festival, maakte zijn debuut in Israël op het meer van Kinneret (het meer van Galilea) op 17-18 mei 2012. Er werd een draak-boot competitie gehouden, de snelst groeiende watersport in de wereld. Volgens Debbie Halton Weiss, voorzitter van de Joodse Federatie van Ottawa, Canada, en organisator van de eerste drakenboot Israël festival, heb je geen ervaring nodig je maakt een team komt samen en je amuseert je. De boten zijn traditioneel gemaakt van teakhout en versierd met decoratieve Chinese draakkoppen en staarten. De boot heeft plaats voor 20 tot 22 gepaarde peddelaars, een trommelaar aan de boeg, en een stuurman, aan de achterzijde.

Veel van de deelnemers, uit Canada en andere landen, waren nog nooit in Israël geweest. Draak-boot racen is ontstaan in China meer dan 2000 jaar geleden en werd bewaard als een volks ritueel. In 1986 werden drakenboten verzonden van Hong Kong naar Canada's Expo 86 en trok internationale aandacht. Draak-boot racen, soms aangeduid als de ultieme teamsport, trekt nu duizenden deelnemers in 71 landen.

http://www.youtube.com/watch?v=04iHqfJX-CA&feature=em-uploademail-new.


SASKIA WEISHUT-SNAPPER PEINTISSERIES
textiele kunst en mixed media, voorts keppeltjes, tefille omslagen, parochot,choepot etc. www.saskia.weishut.comsaskia@weishut.com
.
Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl.
.
.
[www.autorenaissance.nl].
.
................................................................. ......OPROEP...KUNSTENAARS...... ................................................................. ....................doe mee aan...................... ..............www.sendasmile.com............ ................................................................. .........KUNST&HALLOJOODS........ ..........voor GOEDE DOELEN.......... ................................................................. .........zie PRIKBORD>oproep........... ..................................................................
.
.
Heb je een facebookprofiel en weet je eigenlijk verder niets van facebook af ? Ben je een zelfstandige en wil je een fanpagina aanmaken ? Wil je dat ik voor jou je fanpagina bijhoud ? Heb je vragen over andere sociale media ? Mijn naam is Ronieth Ilsar en ik help je met plezier tegen redelijke prijzen. Ik heb verschillende cursussen sociale media gedaan en heb veel ervaring. Stuur een mailtje naar ilro1965@gmail.com.
YAD ELIE, een non-profit organisatie, geeft hongerige Joodse en Arabische schoolkinderen kans op een betere toekomst middels verantwoorde maaltijden. YAD ELIE heeft u nodig om hen te helpen!
Kaits is een stichting voor Israelische cultuur in Nederland en biedt verschillende activititen: taalcursusssen, artstieke en cretieve workshops, films, museum tours, lezingen en cursussen, theater, viering van de Joodse feesten en veel meer.
Wat een verrassing: JOODS BED AND BREAKFAST in AMSTERDAM en wel in west vlak bij Sjoel West. Plaats voor 3 personen ( 1 kind) in ruime kamer op de 3e etage ( trappen )met eigen w.c., badkamer, koelkast, radio, koffie/thee fasciliteit en heerlijke rust. 25 euro p.p. per nacht. Ontbijt op aanvraag en is kosjer z.n. Bereik: tram 1 en 17 halte Surinameplein. Bus 15 halte Corantijnstraat. Ringweg uitgang 106. mail erwin5770@gmail.com.
.